Česta pitanja

Naplata čišćenja je 40 EUR.
Depozitna uplata je 250 EUR. Možete da je platite nakon pristizanja. U slučaju da se neki vid štete nanese našoj imovini, depozit neće biti povraćen.
Obe naplate su opisane u Odredbe i uslovi, koje prihvatate pravljenjem rezervacije.
Druge naplate ili takse nisu predvidjene. Pružen vam je besplatan wi-fi, besplatna struja i voda kao i doručak koji je takodje besplatan.

Puna cena će biti naplaćena pri zakazivanju. Plaćate unapred svojom karticom, tako da će vaša rezervacija biti potvrdjena uplatom.

Svi apartmani uživo izgledaju kao i na slikama. Ako postoji mogućnost promene zbog objektivnih razloga, apartman može biti promenjen.

Da, naravno. Prihvatamo goste 24h. Samo nas unapred informišite.

Produžetak ostanka je moguć ukoliko je apartman prazan. Ukoliko je već zauzet, učinićemo sve što možemo da bi smo vam priredili drugi smeštaj.
Moguće je da skratite svoj ostanak, ali u ovom slučaju nismo u obavezi da vam refundiramo plaćeni iznos.

Koriste opciju za pretragu na početnoj strani da nadjete dostupan smeštaj za željene datume. Zatim popunite rezervacioni formular u potpunosti sa tačnim informacijama. Molimo vas budite pažljivi sa detaljima, zato što naplaćujemo punu cenu sa svim naknadama pri zakazivanju. Takodje ste u obavezi da prihvatite naše Odredbe i uslovi Nakon što je evidentirana uplata, primicete podvrdu o rezervaciji putem email-a (ili ćemo vas kontaktirati telefonskim pozivom) Za bilo koja pitanja ili brige vezane za vaš boravak osećajte se slobodim da nas kontaktirate.
Za bilo koja pitanja ili brige vezane za vaš boravak osećajte se slobodim da nas kontaktirate.

Uvek smo tu da vam pomognemo. Možete nas kontaktirati direktno.

Da. Naši gosti su dužni da prate kućna pravila. Budi te pažljivi i nemojte da oštećujete našu imovinu, u suprotnom depozit se ne refundira.

U slučaju izgubljenog ključa snosite troškove izrade novog.

Da, ima. Po standardima apartmana, cena koju placate ukljucuje cenu korisćenja interneta.

Imamo tuš. Kupatilo je kombinovano sa toaletom.

Imamo SMART TV sa satelitskim kanalima. Takodje imamo i IP-TV box sa svim mogućim kanalima. Sve što treba da uradite je da izaberete svoju zemlju.

Larnaka medjunarodni aerodrom se nalazi u Južnom Kipru. Možete da dodjete tamo sa bilo koje lokacije u svetu. I Južni Kipar ima druga pravila za vizu. Na primer, ako letite do Kipra iz Rusije, potrebna je Pro-viza Republike Kipar. Takodje ćete preći granicu da bi ste stigli do smeštaja. Lako je.
Erkanski medjunarodni aerodrom se nalazi u severnom delu Nikozije (Lefkoza) i spaja Tursku Republiku Severni Kipar i Tursku. To je lepa prilika da se poseti i Turska. Možete uzeti let za Istanbul i posetiti poznati Bazar ako želite.